Foedsie

Foedsie begon als een manier om onze verre reizen een plekje te geven online, en is inmiddels uitgegroeid tot een populaire blog bezocht door meer dan 30.000 bezoekers per maand. Het startpunt was een combinatie van “Foetsie” en “Foodie”, met als idee een food en travel blog te creëren. Nu is Foedsie een bron vol artikelen over roadtrips, verre reizen en vanlife.

Foedsie is mijn digitale speeltuin waar ik volledige vrijheid heb in content creatie en waar ik nieuwe strategieën voor SEO, Social Media en E-mail marketing kan testen. Deze inzichten pas ik vervolgens toe bij mijn klanten. Foedsie heeft al geleid tot prachtige samenwerkingen en is meer dan een hobby geworden; het is een belangrijk deel van mijn professionele leven.

In mijn vrije tijd ga ik met veel plezier aan de slag met Foedsie, en zie elke minuut besteed aan deze blog als waardevolle tijd.

Content Creatie

Een gevoel omzetten naar tastbare content

Met Foedsie heb ik ervaren hoe cruciaal het is om een gevoel om te zetten naar tastbare content. In de wereld van online marketing, waar we vaak gericht zijn op conversie en clicks, is de impact van emotie en gevoel soms onderbelicht. Maar content die de juiste snaar raakt, kan een wereld van verschil maken.

Het succes van Foedsie komt voort uit unieke content, sterke beelden en een persoonlijke touch. We geven een deel van onszelf mee in alles wat we doen en het plezier dat mensen beleven aan het volgen van onze reizen is ons belangrijkste doel. Omzet, bezoekers, hoge conversies – dat was niet waar we in eerste instantie op richtten. Toch heeft juist deze gevoelsgerichte benadering deze resultaten wel opgeleverd.

Het is een belangrijke les die ik meeneem in mijn werk met startende webshops: Begin met het gevoel dat je mensen wilt meegeven en vraag jezelf af waar jij aan het eind van de dag blij van wordt. Het resultaat kan verrassend zijn!

SEO

Niet zo FOETSIE online

Ook al ben ik vaak ‘foetsie’ op reis, online is Foedsie overal te vinden. Samen met front-end developer Wubble hebben we in de loop der jaren flink ingezet op krachtige SEO-strategieën. We hebben dit niet alleen bereikt door unieke en boeiende content te creëren, maar ook door de blog volledig te optimaliseren voor zoekmachines. Zo hebben we ervoor gezorgd dat Foedsie niet alleen een plek is om te inspireren en te delen, maar ook een platform dat makkelijk te vinden is door liefhebbers van reizen en avontuur.