Content marketing

Paragon

Paragon is een frisse speler in de wereld van woonwinkels en heeft tevens een eigen webshop, onder de vleugels van Woonboulevard Wijchen. Ik bied mijn expertise aan dit enthousiaste team door hen te ondersteunen bij hun contentplanning, social media strategie, e-mailmarketing, webshopbeheer en conversie optimalisatie. Samen zorgen we ervoor dat Paragon een naam wordt om rekening mee te houden in de woon- en interieurbranche.

Zen Lifestyle

In 2015 startte ik bij Zen Lifestyle als allround marketeer. Samen met een vormgever kregen we de uitdaging om de webshop naar een hoger niveau te brengen. Nu, jaren later, zijn zowel het team als de online omzet enorm gegroeid. Bij Zen Lifestyle kreeg ik de vrijheid om mijn kennis te ontwikkelen en mezelf te ontplooien – het was zonder twijfel mijn leerschool. Enkele jaren geleden besloot ik wat afstand te nemen van de organisatie om nieuwe kansen te verkennen. Maar helemaal weg? Dat ben ik nooit geweest. Ik blijf de organisatie met veel plezier ondersteunen, in de vorm van advies, strategie en operationeel werk. En dat doe ik nog altijd met volle overgave.

Foedsie

Foedsie begon als een manier om onze verre reizen een plekje te geven online, en is inmiddels uitgegroeid tot een populaire blog bezocht door meer dan 30.000 bezoekers per maand. Het startpunt was een combinatie van “Foetsie” en “Foodie”, met als idee een food en travel blog te creëren. Nu is Foedsie een bron vol artikelen over roadtrips, verre reizen en vanlife.

Foedsie is mijn digitale speeltuin waar ik volledige vrijheid heb in content creatie en waar ik nieuwe strategieën voor SEO, Social Media en E-mail marketing kan testen. Deze inzichten pas ik vervolgens toe bij mijn klanten. Foedsie heeft al geleid tot prachtige samenwerkingen en is meer dan een hobby geworden; het is een belangrijk deel van mijn professionele leven.

In mijn vrije tijd ga ik met veel plezier aan de slag met Foedsie, en zie elke minuut besteed aan deze blog als waardevolle tijd.

PLUS retail

Sinds september 2022 versterk ik twee dagen per week het dynamische team van PLUS Retail. Ze zochten extra digitale ondersteuning. Mijn rol? Ik ondersteun het e-commerce team bij diverse campagnes en leveranciersaanbiedingen. Samen zorgen we voor een optimale e-commerce omgeving en een goede online winkelervaring voor de klanten van PLUS.