Hi Dees hier!

Tijdens mijn studie Commerciële Economie, toen online marketing nog in de kinderschoenen stond, raakte ik gefascineerd door de mogelijkheden en wist ik dat dit ‘mijn ding’ zou zijn. Alle facetten van mijn studie, van stages tot mijn afstudeerproject en minor, waren gericht op de online wereld. Mijn vrije tijd? Besteed aan het opzetten van allerlei affiliate websites. SEO, social media, bloggen, e-mailmarketing, conversie-optimalisatie – ik vond en vind het nog steeds allemaal fascinerend.

In 2015 waagde ik me aan mijn eerste e-commerce avontuur. Samen met een vormgever zette ik mijn schouders onder een interieurbedrijf. Een bank online kopen? Dat was toen heel gek! Het is iets dat je wilt voelen en ervaren. Maar de directeur zag de toekomst anders, en gelukkig maar! Na een aantal intense jaren groeiden niet alleen het team, maar ook de sessies en omzet explosief. Het was een periode vol waardevolle leermomenten en volop genieten van het proces.

Toen kwam het moment voor een nieuwe stap: freelance. De extra digitale handjes die bedrijven zo hard nodig hebben. Ik ging van het geven van advies aan startende webshops, het schrijven van blogs voor reisorganisaties, tot het ondersteunen van contentmarketing voor één van de snelst groeiende supermarktketens van Nederland.

Of het nu gaat om een paar uur per week of een kortlopend project, ik sta klaar om jouw bedrijf online zichtbaar te maken. Klinkt dit als waar je naar op zoek bent? Goed nieuws… Dees kun je krijgen!

Dees kun je ook krijgen!

Als jouw digitale partner werk ik samen met diverse professionals om jouw online succes te realiseren. Of je nu op zoek bent naar webdesign, linkbuilding, AdWords-campagnes of social ads, ik heb de connecties om de juiste mensen voor jou te vinden. Zo brengen we samen jouw digitale ambities tot leven.

Klanten